Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer na pomolu

Perez na tajnoj večeri s Falcaom: Atletico neće raditi probleme!

Čini se da je Radamel Falcao postao prava opsesija predsjednika Real Madrida Florentina Pereza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni kolumbijski napadač trebao bi biti glavni Perezov adut u skorim izborima za predsjednika Reala. Na nedavnoj gala ceremoniji u Zürichu Falcao se cijelo vrijeme družio s Realovom delegacijom. Često ga se moglo vidjeti kako čavrlja s Perezom i Cristianom Ronaldom. Napadač Atletica u Zürich je putovao sa svojim menadžerom Jorgeom Mendesom, u čijoj je "štali" nekoliko igrača Reala, a među njima i Cristiano Ronaldo te trener Jose Mourinho.

>> 'Bombastično': Perez i Guardiola kreiraju senzaciju svih senzacija!?

Španjolski mediji su otkrili kako su se Falcao i Perez sastali na tajnom ručku krajem listopada, kada je Mendes boravio u Madridu kako bi porazgovarao s Perezom o različitim temama. Trojka se sastala u prestižnom restoranu u središtu Madrida 'El Paraguas'. Perez je htio izravno od Falcaa čuti da želi prijeći u Real, što je dao naslutiti njegov otac dajući izjavu da je Radamel od malih nogu simpatizer Reala. Falcao je prije nekoliko dana otvoreno izjavio kako će na kraju sezone napustiti Atletico. Nije spominjao svoju buduću destinaciju, ali pretpostavlja se da je njegov transfer u Real jako blizu realizacije.

Čini se da Atletico neće raditi probleme. Mrski gradski suparnici „zakopali su ratne sjekire“, do zatopljenja odnosa došlo je krajem prošlo ljeta, kada su se čelnici klubova našli na večeri gdje su razriješili neke prijepore iz prošlosti. Moglo bi se čak reći da su Real i Atletico trenutačno u dobrim odnosima. Dakle, u tom pogledu nema vidljivih prepreka za finalizaciju transfera. Jasno, Realova ponuda morat će biti na razini ili barem nešto veća od engleskih klubova koji su bacili oko na Kolumbijca. No, nikad se ne zna, uvijek je moguće da Roman Abramovič ili šeici iz Manchstera, ili možda Pariza, pošalju ponudu koja se ne može odbiti. Stoga je Perez vrlo oprezan i cijeli posao obavlja u tajnosti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider