Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Madrid na nogama!

'Bombastično': Perez i Guardiola kreiraju senzaciju svih senzacija!?

Španjolski medijski eter potresla je „bomba“ koju je plasirala poznata novinarka Cristiana Cubero...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na nedavnoj gala ceremoniji dodijele Zlatne lopte u Zürichu novinarka je svjedočila zanimljivom susretu između bivšeg trenera Barcelona Pepa Guardiole i predsjednika Real Madrida Florentina Pereza.

>> Nećete vjerovati tko je favorit navijača Reala za nasljednika Mourinha!

„Perez je slučajno naletio na Guardiolu i njegovo društvo u hotelu. Dok je prilazio Guardioli ovaj je potiho dobacio svojem bratu i jednom prijatelju: 'Evo, dolazi predsjednik koji će mi ponuditi ugovor!'“ prepričala je novinarka događaj koji se dogodio u ciriškom hotelu u kojem su odsjele delegacije.

Novinarka ističe da je Guardiola zvučao prilično ozbiljno. Dodatnu zanimljivost daje i podatak da se sve dogodilo samo sat vremena nakon što je Guardiola javno obznanio da se vraća trenerskom poslu. Kad tomu dodamo da se Guardiola i dalje ljuti na Sandra Rosella, predsjednika Barcelone, s kojim se uopće nije družio tijekom boravka u Zürichu, te da je sve izvjesnije kako Jose Mourinho napušta Real na kraju sezone, priča postaje još zanimljivija.

Je li moguće da se dogodi ono što se donedavno činilo „znanstvenom fantastikom“? S obzirom da su ove godine izbori za novog predsjednika Reala, nema sumnje kako bi Perez ovim potezom zaradio možda i odlučujuće bodove kod navijača Reala, koji najviše uživaju kada njihov klub „otme“ igrača ili ovaj put neizravno trenera najljućem suparniku. Treba se samo prisjetiti slučaja koji je vezan uz Luisa Figa, koji je 2000. godine prešao iz Barcelone u Real.

Transferu je kumovao upravo Perez koji je s javnim obećanjem da će dovesti Figa uspio dobiti predsjedničku bitku s Lorenzom Sanzom. Mislilo se da Perez nema šanse u ogledu sa Sanzom koji je nakon 32 godine posta 1998. donio Realu novu, sedmu titula prvaka Europe. No, Perez je izvukao asa iz rukava i zasjeo na čelo Reala. I tada su mnogi mislili kako je nemoguće da Figo prijeđe u Real, no ipak se dogodilo. Možda Perez ponovno sprema neko iznenađenje? S obzirom na iznimno loš početak sezone, čini se da će morati napraviti nešto "ekstra" kako bi ostao na čelu Reala.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider