Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još finale Kupa

Pep zabrinut pred okršaj s Dortmundom: Mandžo i Schweini ozlijeđeni!

Bayern je s minimalnih 1-0 svladao Stuttgart u posljednjem kolu Bundeslige, a trenera Bavaraca Josepa Guardiolu tijekom susreta zabrinuli su izlasci Marija Mandžukića i Bastiana Schweinsteigera zbog ozljeda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok je potvrđeno kako Mandžukić ipak nije zaradio neugodniju ozljedu te bi trebao biti spreman za finale Njemačkog kupa protiv dortmundske Borussije, o Schweinsteigerovom stanju više će se znati nakon snimanja u ponedjeljak.

Schweinsteiger ima problema s koljenom, a Guardiola se nada kako će se ipak oporaviti na vrijeme za berlinski dvoboj.

"U ponedjeljak ćemo obaviti snimanje, osjeća probleme u koljenu, ali do susreta protiv Borussije imamo još šest dana i sve je moguće za to vrijeme", rekao je Guardiola.

Mandžukić je propustio nekoliko prilika za pogodak i ostao je bez titule najboljeg strijelca Bundeslige u ovoj sezoni, a igru je napustio u 64. minuti kada ga je zamijenio strijelac pobjedničkog gola Claudio Pizarro. Schweinsteiger je travnjak napustio još u 37. minuti, a umjesto njega je ušao mladi Hojbjerg. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider