Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Različiti pogledi na život

Pellegrini ignorira Mourinha: Kaže da ga ne poznaje!

Manuel Pellegrini, menadžer nogometaša Manchester Cityja, odbio je uvlačenje u psihološki rat sa Chelseajevim menadžerom Joseom Mourinhom uoči međusobnog premierligaškog derbija koji se igra u nedjelju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho i Pellegrini imaju zajedničku prošlost još iz Španjolske, gdje je Mourinho naslijedio čileanskog stručnjaka na klupi Real Madrida 2010. godine.

>> Mourinha 'el clasico' ne zanima: Evo što će raditi za vrijeme utakmice!

Te je sezone Pellegrinijev Real završio drugi u Primeri iza Barcelone s dotad rekordnim brojem bodova u povijesti kluba, ali je Čileanac svejedno smijenjen.

"Drugoplasirani je samo prvi gubitnik. Da je mene Real otpustio ne bih otišao u Malagu. Otišao bih u vrhunsku momčad u Italiji ili Engleskoj", bocnuo je tada Mourinho svog kolegu.

"Nikad se ne uplićem u rasprave i neću ni sad. Ne poznajem ga (Mourinha). Radio je u Španjolskoj, a ja sam radio u drugom klubu. Igrali smo međusobno, Real Madrid protiv Malage, ali ništa više i nemam pritužbi na njega", izjavio je Pellegrini.

Upitan da li su on i Mourinho različiti karakteri, Čileanac je rekao:

"Možda imamo različite poglede na život." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider