Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pamte se samo prvaci

Partija šaha Atletica i Barcelone: Real ima šansu smanjiti razliku

Nakon što je veliki derbi 19. kola prve španjolske nogometne lige između Atletico Madrida i Barcelone okončan bez pogodaka, katalonski je sastav postao "zimski prvak" Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Zimski prvak? To ništa ne znači i to nitko ne pamti. Pamte se samo prvaci na kraju sezone", rekao je trener Barcelone Gerardo "Tata" Martino nakon susreta.

Nemoćni i Messi i Neymar: Atletico i Barca oduševili - Real!

"Obje su momčadi pokušale iskoristiti svoje prednosti u odnosu na suparnika. Nije bilo puno prilika, ali je to bila dobra utakmica. Bila je to šahovska partija u kojoj sam nastojao odigrati pametno", rekao je trener domaćina Diego Simeone.

"Remi mi se čini kao pošten rezultat. Nismo zadovoljno, ali bila je to takva utakmica u kojoj su obje momčadi najviše pažnje posvećivale obrani. Možda nam je nedostajalo malo dinamičnosti u napadu. Iz ovog ćemo susreta izaći jači", rekao je Martino po završetku.

Nakon ovog rezultata i Barcelona i Atletico imaju po 50 bodova, šest više od madridskog Reala, koji u nedjelju ima priliku srezati zaostatak na tri boda. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider