Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostaje ili odlazi iz Reala?

Pao konačni dogovor: Mourinho i Perez održali tajni sastanak!

Trener i predsjednik Real Madrida Jose Mourinho i Florentino Perez održali su tajni sastanak uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka s Galatasarayem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho izjavio je da će se na kraju sezone sastati s predsjednikom Florentinom Perezom i potom odlučiti hoće li ostati na klupi Real Madrida. No, najnovije vijesti iz Španjolske govore da su se Perez i Mourinho u utorak potajno sastali u istanbulskom hotelu Ciragan Palace i o svemu otvoreno porazgovarali.

Na sa stanku koji je trajao sat i pol sudjelovali su Perez, Mourinho i izvršni direktor Jose Angel Sanchez. Sastanak se zapravo trebao održati 11. ili 12. travnja, ali je na prijedlog izvršnog direktora Josea Angela Sancheza održan tjedan dana prije zbog prenatrpanog raspored i brojnih obveza predsjednika kluba.

>> Mourinho se oglasio po pitanju svoje budućnosti u Realu

Perez je u nedjelju otputovao u Istanbul zajedno s momčadi, ponedjeljak je proveo u društvu nogometaša, a utorak je odradio sudbonosni sastanak s Mourinhom. Potom je poslovno otputovao u Dubai gdje je proveo nekoliko dana. Perez nije uživo gledao utakmicu s Galatasarayem. Očigledno je bio sto posto siguran da će Real nakon pobjede od 3:0 u Madridu proći u polufinale. Ne znamo kako se osjećao kada je Drogbi poništen pogodak za 4:1, ali mora da se barem malo oznojio.

Na sastanku s Mourinhom na stolu je bilo samo jedno pitanje: ostanak ili odlazak iz Madrida portugalskog stručnjaka. Perez je izravno od Mourinha želio čuti može li računati na njega u sljedećoj sezoni. Perez jednostavno ne može čekati kraj sezone kako bi krenuo u potragu za novim trenerom ako se Mourinho odluči za odlazak. Real je jednostavno preveliki klub da bi si takvo što dopustio. Još uvijek se ne zna što je Mourinnho odgovorio, ali konačni dogovor je pao. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider