Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lova do krova

Pao dogovor: Rooney postaje najplaćeniji nogometaš u Engleskoj!

Rooney bi prema pisanju engleskih medija trebao produžiti ugovor s ManUtd-om do lipnja 2019. za tjednu plaću od 366 tisuća eura, čime će postati najplaćeniji nogometaš u Premiershipu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezda ManUtd-a večeras se vraća s kratkog odmora iz Dubaija, ali engleski mediji pišu kako je dogovor već postignut oko svih bitnih stavki te bi mogao biti javno objavljen sutra ili prekosutra.

Vjeruje se kako je ova vijest pravo olakšanje za menadžera Davida Moyesa koji je prilično loše započeo svoj mandat na klupi 'crvenih vragova'. ManUtd trenutačno zaostaje čak 11 bodova za Liverpoolom i četvrtim mjestom u prvenstvu koje donosi plasman u Ligu prvaka.

Početkom nove godine pretpostavljalo se kako će Rooney odluku o svojoj budućnosti donijeti tek nakon završetka Svjetskog prvenstva u Brazilu, no promijenio je odluku u posljednjih mjesec dana.

Uz plaću iz snova možda je tomu ponešto doprinijela i najava vrhuške kluba kako će u ljetnom prijelaznom roku osigurati pozamašna sredstva za nova pojačanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider