Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjerujete li mu?

Özil otkrio kako ga je privukao Wenger: 'Došao bih i besplatno'

Jedna od glavnih tema nedavno završenog nogometnog prijelaznog roka je i dalje njemački reprezentativac Mesut Özil, koji je Real Madrid zamijenio Arsenalom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U razgovoru za Die Welt, Özil je otkrio da je menadžer Topnika Arsene Wenger, koji je posljednjih tjedana bio izložen brojnim kritikama navijača i medija, glavni razlog zbog kojeg se odlučio na dolazak u Arsenal.

"Razgovor s njime je u meni aktivirao prekidač. Shvatio sam da sam u Madridu postao nepotreban i da sam izgubio sav respekt koji sam proteklih godina uživao. Arsene mi je točno rekao kako me vidi u svojoj momčadi i na koji način me želi koristiti. U Arsenal bih došao i besplatno nakon tog razgovora", otkrio je njemački reprezentativac.

Pred Özilom je još jedna utakmica za Elf u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo (utorak), a potom će se po prvi put priključiti treninzima svoje nove momčadi u Londonu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider