Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Real izgubio tlo'

'Ozil ne vrijedi 50 milijuna eura, ali je opet bolji transfer od Balea'

U nogometnom svijetu i dalje traju rasprave je li Gareth Bale vrijedan 100 milijuna eura koliko je Real Madrid platio za njega londonskom Tottenhamu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid se u završnici prijelaznog roka napokon uspio dokopati toliko željenog Garetha Balea, a pritom je, prema izvještajima engleskih i španjolskih medija, platio za njega rekordnu odštetu. Istovremeno se odrekao usluga njemačkog veznjaka Mesuta Özila i prodao ga Arsenalu za 50 milijuna eura.

Umirovljeni njemački vratar Jens Lehmann, koji je od 2003. do 2008. branio za Arsenal, smatra da takvi iznosi nisu realni, a pogotovo ne tako velika razlika u odštetama za Özila i Balea.

''Iskreno, Arsenal je platio previše za Özila, ali to se dogodilo zato što je prije toga Bale otišao u Real za tako veliku cijenu. Nijedan igrač ne vrijedi toliko. Özilov transfer je puno bolji. Ne mislim da je razlika u vrijednosti između njega i Balea 50 milijuna eura. Ali tako funkcionira tržište kad klub poput Reala izgubi tlo'', rekao je Lehmann u intervjuu za Spox.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider