Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spreman za najvažniji dio sezone

Ovo je vijest koja će razveseliti navijače Real Madrida!

Španjolski mediji objavili su veliku vijest za sve navijače madridskog Reala uoči gostovanja kod Borussije Dortmund u sklopu uzvratne utakmice četvrtfinala nogometne Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se vratio treninzima minule nedjelje, iz madridskog su kluba objavili da će najbolji igrač Reala, Cristiano Ronaldo, biti spreman za utakmicu protiv njemačkog i europskog viceprvaka Borussije (D).

Podsjetimo, Portugalac je propustio subotnje gostovanje kod Real Sociedada zbog problema s lijevim koljenom, no čini se da je isto privremeno zaliječeno.

Cristiano Ronaldo se stoga našao na popisu igrača koji kandidiraju za susret, no pitanje je da li će krenuti od prve minute s obzirom da Real mora obraniti veliku 3-0 prednost iz prve utakmice.

Recimo i da se na popisu igrača koji kandidiraju za susret, sasvim očekivano, našlo ime i našeg Luke Modrića, sjajnog veznog igrača "kraljevskog kluba". Utakmica u Dortmundu na rasporedu je već u utorak s početkom u 20:45. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider