Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I dalje izgara na terenu

Ovo je samo jedan od razloga zašto bi Lampard trebao ostati u Chelseaju

Frank Lampard je pred izlaznim vratima Chelseaja, ali unatoč tome i dalje izgara na travnjaka i zabija pogotke. Iako je u subotu igrao manje od pola sata, zabio je jedan pogodak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 3. kolu FA Cupa Chelsea je u gostima razbio Southampton s 5-1, a Lampard je postigao posljednji gol na ogledu, iz penala u 83. minuti. Inače, sam je iznudio jedanaesterac jer je pogodio suparničkog igrača u ruku, dok je ovaj stajao u svom šesnaestercu.

Za Lamparda je to bio 193. pogodak u dresu Chelseaja, čime se na vječnoj ljestvici strijelaca izjednačio sa Kerryjem Dixonom na drugom mjesto. Dixon je za Chelsea igrao od 1983. do 1992. godine.

Inače, na prvom je mjestu ove ljestvice Bobby Tambling koji je od 1959. do 1970. godine postigao 202 gola u dresu ovog londonskog kluba. Da je klub spreman na produljenje ugovora s Lampardom, taj veznjak bi vjerojatno postao najbolji svih vremena jer mu nedostaje još samo deset golova za to, ali... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider