Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte ga u akciji!

Ovo je najveći talent Barce! Stručnjaci: Za tri godine očekujte ga uz Messija!

Među nizom talenata koji rastu u La Masiji jedan klinac sve više se ističe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegovo ime je Seung Woo Lee, 14 mu je godina i dolazi iz Južne Koreje. Barcelona ga je otkrila prošle godine na Svjetskom prvenstvu U-13 u Južnoj Africi i reagirala istog trena. Seung se u Kataloniji snašao sjajno, već ga nazivaju 'korejski Messi', jer svojom igrom i potezima neodoljivo podsjeća na najboljeg nogometaša svijeta.

>> Najbolji mladi igrač Europe prvi na listi želja Pepa Guardiole

Prije nekoliko tjedana zabio je četiri pogotka u pobjedi Barce nad Tortosom 7:0, a posebno impresivan bio je njegov treći gol kojeg možete vidjeti u prvom videu na 3:35. Iako, preporučujemo da pogledate kompletne sažetke.

Mladi Korejac zablistao je i ovih dana fenomenalnim pogotkom koji je proglašen najboljim golom svih Barcinih momčadi proteklog tjedna. Seung Woo Lee je primio loptu na desetak metara od vrata, kraj njega su bila dvojica čuvara kojih se riješio brzim okretom pa majstorski nadmudrio i protivničkog golmana. Gol možete vidjeti pretkraj drugog videa.

Stručnjaci predviđaju da će Seung već 2016. debitirati za prvu momčad Barcelone. Tada će mu biti 17 godina, a baš u toj dobi prvi službeni nastup za seniore Barce upisao je i Leo Messi...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider