Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podsjeća na Iniestu

Najbolji mladi igrač Europe prvi na listi želja Pepa Guardiole

Krenula su nagađanja o igračima koje bi Pep Guardiola mogao dovesti u svoj novi klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne znamo je li krenuo Guardiola, ali jesu njemački i španjolski mediji. Već se slaže mozaik novog Bayerna koji ni sada nije loš, ali će Katalonac ipak dovesti kojeg igrača. Mediji su već naveli Raula kao Pepovu želju na klupi, no zasad je sve na razini špekulacija.

>> Ovo je najveći talent Barce! Stručnjaci: Za tri godine očekujte ga uz Messija!

Marca navodi neimenovanu njemačku TV postaju kao izvor informacije o Guardiolinoj igračkoj želji. Radi se o službeno najboljem mladom igraču Europe – Iscu. 20-godišnji Andalužanin igra u svojoj Malagi, no mogao bi već na ljeto u prijestolnicu Bavarske. Ako ne može dovesti Iniestu ili Xaviju, može igrača koji barem podsjeća na Barcine zvijezde.

Za ovog ofenzivnog veznjaka zainteresirani su i ostali europski divovi, ali ako je Guardiola odbio koji milijun više od Cityja ili Chelseaja, mogao bi i Isco, ako bude u sličnoj situaciji. Cijena mu se kreće oko 20 milijuna eura i vidjet ćemo koliko će želja uspjeti štedljivi Bavarci ispuniti Guardioli.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider