Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je zabio, zabio je

Ove sezone Messija više nećemo gledati...

Iz Barcelone su obavijestili javnost da njihov najbolji igrač Lionel Messi, ujedno i najbolji nogometaš svijeta već nekoliko godina, neće igrati do kraja sezone zbog ozljede zadnje lože...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo da je po prvi put takvu ozljedu Leo Messi zaradio u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka protiv PSG-a. Potom se oporavljao i vraćao na travnjak, ali očigledno niti u jednom trenutku nije potpuno sanirao probleme.

Posljednji je put Messi obnovio ozljedu tijekom prošlog vikenda kada je Barcelona gostovala u Madridu i u sklopu Primere pobijedila Atletico 2-1. Messi je izašao s travnjaka sredinom drugog dijela, a koliko je očigledno jaka bila bol, govori činjenica da je već dotad trener Vilanova obavio sve tri zamjene, pa je izlazak Messija značio i igrača manje za Barcelonu do kraja ogleda.

Messi će tako prije vremena završiti sezonu u kojoj je njegova Barcelona već ranije osigurala naslov prvaka Primere.

58 pogodaka u 48 utakmica u sezoni

Messi je, pak, ove sezone ukupno za katalonsku momčad odigrao 48 utakmica, te je postigao čak 58 pogodaka u svim natjecanjima. S 46 golova je, pak, prvi strijelac Primere i na tom će mjestu gotovo sigurno i ostati do kraja sezone (Cristiano Ronaldo ih je zabio 34).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider