Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odbjegli sin

Otkrio ga otac: Barcelona već pronašla zamjenu za Valdesa

Pepe Reina vratarsku karijeru je započeo u Barceloni, iz koje je 2002. prešao u Villarreal, a u Liverpoolu je od 2005. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je prošlog tjedna Victor Valdes objavio kako neće potpisati novi ugovor s Barcelonom, a aktualni mu vrijedi do ljeta 2014. godine, za očekivati je da će katalonski klub prodati svog vratara nakon završetka ove sezone, kako bi za njega dobio nekakvu odštetu.

Na golu bi ga mogao zamijeniti Pepe Reina, koji je nogometno odrastao u Barceloninoj akademiji za mlade igrače La Masiji. Barem je takav scenarij u glavi posložio Pepeov otac Miguel Reina, koji je i sam bio Barcelonin golman sedam godina.

"Apsolutno sam siguran da bi Pepe bio oduševljen povratkom u Barcelonu, u koju je stigao s 12 godina, te se izgradio u njoj tijekom provedenog perioda u tom klubu. Reći ću to javno, zašto ne, osobno bih bio jako sretan kada bi se Pepe vratio u Barcelonu. Koji to otac ne bi poželio svoga sina vidjeti u dresu Barce? Već je bio golman u tom klubu, ali povratak bi bio izvanredan", izjavio je Miguel Reina za jednu radijsku postaju.

U međuvremenu, Andres Iniesta je izjavio kako je Valdes najbolji golman na svijetu.

"Kao igraču, jako mi je žao što je Victor odlučio otići, jer je on za mene najbolji golman na svijetu! Kao osoba, poštujem i podržavam njegovu odluku, jer je svatko gospodar svoje sudbine. No, još uvijek je naš igrač najmanje do kraja ove sezone, možda i cijele iduće, a onda će klub morati donijeti pametnu odluku tko će ga naslijediti."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider