Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Izuzetno sam sretan'

Ivica Olić napokon odlučio gdje nastavlja karijeru!

vica Olić, 34-godišnji hrvatski nogometaš nastavlja karijeru u Wolfsburgu! Olić je potpisao dvogodišnje produljenje s trenutačno petom momčadi Bundeslige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako su u vodu pale kombinacije o mogućem povratku Olića u Hamburg ili odlaska u englesku Premierligu. Najbolji ovosezonski strijelac Wolfsburga (13 pogodaka) ostaje u tom klubu do lipnja 2016. godine. Dosadašnji mu je ugovor trajao do kraja aktualne sezone.

''Izuzetno sam sretan što sam definirao svoju blisku budućnost. Sada mogu nastaviti s guštom igrati za ovaj klub gdje se osjećam kao u jednoj velikoj obitelji. Stvarno sam sretan što ostajem'', rekao je Olić poslije potpisivanja ugovora.

Trenutačno je Wolfsburg u igri čak za Ligu prvaka iduće sezone, na što će Olić reći:

''Moramo obaviti posao do kraja. Naša je želja na pravi način završiti ovu sjajnu sezonu i tako dočekati Europu u pravom raspoloženju. Ponavljam, baš je dobro što ostajem, jer i mojoj obitelji je ovdje savršeno.''

Inače, i sami dužnosnici kluba su oduševljeni što su dovršili posao s Olićem kojeg su nazvali pravim vođom kluba i uzorom svim mlađim nogometašima Wolfsburga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider