Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izmjena paljbe

Okršaj bivšeg i sadašnjeg menadžera Chelseaja: 'Pogodili smo Mourinha'

Bivši menadžer nogometaša Chelseaja Ruud Gullit (51) izrazio je sumnju oko toga može li Jose Mourinho u svom drugom mandatu na klupi "bluesa" ponoviti jednak uspjeh iz prvoga...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši trener Porta, Intera i Real Madrida odveo je Chelsea između 2004. i 2007. godine do dva premierligaška naslova, dva Liga kupa i jednog FA Cupa, ali je na početku drugog mandata u dosad sedam službenih utakmica ostvario "tek" tri pobjede.

''Imam svoje sumnje. Ne zbog Mourinhovih kvaliteta, imam sumnje u to da se može doći u momčad po drugi put i ponoviti jednak uspjeh. Ako dokaže da sam u krivu to bi bilo nevjerojatno postignuće jer ne viđam često uspjeh u drugom mandatu'', rekao je Ruud Gullit.

Joseu Mourinhu nije trebalo dugo da odgovori Nizozemcu na njegove opaske:

''Ruud Gullit je drugačiji stručni sukomentator jer je prije bio i menadžer. Ali mislim da ne bi smio biti jako ponosan menadžer zbog onoga što je napravio u zadnje tri godine.''

Nakon Mourinhovog odgovora ponovo se oglasio Gullit.

''To je dobro, mora zaštititi svoje igrače i ono što radi. Ne vrijeđaju me njegove riječi, a činjenica da si je uzeo vremena da progovori pokazuje da smo pogodili u pravu točku, a on je na svoj način želio zaštititi igrače.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider