Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li ga izbaciti?

Novi ispad Marka Livaje: Navijaču poručio 'talijansko kopile'

Hrvatski napadač Marko Livaja opet je u talijanskim medijima, ali nažalost ne zbog svojih dobrih igara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugledna La Gazzetta dello Sport objavila je kako je napadač Atalante Marko Livaja na svom Facebook profilu uvrijedio navijača poručivši mu da je 'talijansko kopile'. Atalanta je u subotu na domaćem terenu izgubila od Verone 2:1, a domaći su se navijači i sukobili s policijom.

Livaja je zamijenjen s travnjaka u 52. minuti utakmice, a pri izlasku su ga domaći navijači nagradili gromoglasnim zvižducima i uvredama. "Rat" hrvatskog nogometaša i navijača Bergama nastavljen je i na društvenoj mreži Facebook.

"Dođite sa mnom u Hrvatsku, talijanska kopilad (italiani bastardi)", napisao je na svom Facebook-profilu hrvatski napadač, nakon što mu je nekolicina navijača poručila da se vrati u Hrvatsku i poželjela da više nikada ne navuče na sebe dres njihova voljena kluba.

Nakon toga što je Livaja napisao uslijedila je gomila komentara, a jedan od njih je glasio:

"Ti si fenomen i možda ćeš imati sjajnu karijeri, ali zapamti da javnost ima pravo zviždati svakome pa i tebi. Navijači Bergama zaslužuju poštovanje od svih igrača pa tako i tebe. A sada se gubi iz momčadi, jer se nadamo da više nikada nećeš braniti boje našeg kluba", napisao je jedan od navijača, na što je Livaja odgovorio.

"Vaše nade su sranje i ne znače ništa"!

Što će biti s Livajom, strijelcem dva pogotka u 20 nastupa ove sezone, nakon novog ispada tek treba vidjeti.

 

Nastavi čitati