Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li ga izbaciti?

Novi ispad Marka Livaje: Navijaču poručio 'talijansko kopile'

Hrvatski napadač Marko Livaja opet je u talijanskim medijima, ali nažalost ne zbog svojih dobrih igara.

Ugledna La Gazzetta dello Sport objavila je kako je napadač Atalante Marko Livaja na svom Facebook profilu uvrijedio navijača poručivši mu da je 'talijansko kopile'. Atalanta je u subotu na domaćem terenu izgubila od Verone 2:1, a domaći su se navijači i sukobili s policijom.

Livaja je zamijenjen s travnjaka u 52. minuti utakmice, a pri izlasku su ga domaći navijači nagradili gromoglasnim zvižducima i uvredama. "Rat" hrvatskog nogometaša i navijača Bergama nastavljen je i na društvenoj mreži Facebook.

"Dođite sa mnom u Hrvatsku, talijanska kopilad (italiani bastardi)", napisao je na svom Facebook-profilu hrvatski napadač, nakon što mu je nekolicina navijača poručila da se vrati u Hrvatsku i poželjela da više nikada ne navuče na sebe dres njihova voljena kluba.

Nakon toga što je Livaja napisao uslijedila je gomila komentara, a jedan od njih je glasio:

"Ti si fenomen i možda ćeš imati sjajnu karijeri, ali zapamti da javnost ima pravo zviždati svakome pa i tebi. Navijači Bergama zaslužuju poštovanje od svih igrača pa tako i tebe. A sada se gubi iz momčadi, jer se nadamo da više nikada nećeš braniti boje našeg kluba", napisao je jedan od navijača, na što je Livaja odgovorio.

"Vaše nade su sranje i ne znače ništa"!

Što će biti s Livajom, strijelcem dva pogotka u 20 nastupa ove sezone, nakon novog ispada tek treba vidjeti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider