Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lov je počeo

Nove spekulacije o transferima: Ovo su prvi mogući potezi premierligaša!

Kako se bliži kraj sezone tako se sve više spekulira o novim pojačanjima za sljedeću, a jedno od najzanimljivijih tržišta bit će ono u Premierligi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji tako pišu kako je ovogodišnji hit Liverpool na pragu dovođenja veznjaka Southamptona Adama Lallane. Redsi su navodno pripremili 20 milijuna funti i žele realizirati transfer prije Svjetskog prvenstva. Na ruku im ide i činjenica da je Lallana sam izrazio želju za dolaskom na Anfield.

U momčad Brendana Rodgersa trebao bi se vratiti i Fabio Borini koji je na posudbi u Sunderlandu te dodatno zaoštriti konkurenciju u napadu.

S druge strane, jasno je kako Ashley Cole ovo ljeto napušta redove Chelseaja, a prema posljednjim informacijama za njegove usluge zainteresiran je Monaco koji je spreman ponuditi 12 milijuna funti za dvogodišnji ugovor.

Chelsea i Manchester United trebali bi voditi veliku bitku za dovođenje napadača PSG-a Edinsona Cavanija. Sjajni napadač je velika želja mnogih klubova, ali tek treba vidjeti kako će na sve reagirati novi francuski prvak. Osim njega, Chelsea ozbiljno razmišlja i o Diegu Costi.

Gareth Barry bi, pak mogao odbiti Everton i okušati sreću izvan Premierlige. Everton ima dogovor sa Cityjem kako može dovesti Barryja nakon isteka posudbe za samo milijun funti, ali iskusni veznjak mogao bi karijeru nastaviti negdje drugdje u Europi. Momčad Roberta Martineza bi se u tom slučaju okrenula igraču WBA Youssoufu Mulumbuu, a voljela bi i zadržati Romelua Lukakua čija je budućnost u Chelseaju neizvjesna.

Nema sumnje da će na pojačanjima raditi i ostali klubovi među kojima su Arsenal, City, Tottenham, Southampton, Sunderland i drugi pa ćemo ponovno imati uzbudljivo ljeto.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider