Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mandžo odličan

Nijemci kritični: Od Modrića gori samo Ronaldo i Higuain

Njemački magazin Kicker sve je nogometaše Bayerna očekivano nagradio iznimno visokim ocjenama za pobjedu protiv Barcelone (3-0) u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na ljestvici na kojoj je 6 najslabija, a 1 najbolja ocjena najgore je prošao Jerome Boateng koji je dobio 2.5. Bastian Schweinsteiger i Thomas Müller su dobili savršene jedinice, a svi su ostali dobili dvojke, uključujući i našeg Marija Mandžukića koji je odigrao još jednu sjajnu utakmicu u napadu, ali i po cijelom terenu.

>> Bayern demolirao Barcelonu s ukupnih 7:0: Mandžo u finalu!

>> Borussia prvi finalist: Real u finišu zamalo napravio čudo!

''Savršeno je odradio svoju ulogu prve brane Barcelonine kreacije. Borben i brz'', napisao je Kicker nakon što se Bayern s ukupnih 7-0 plasirao u finale.

Dan ranije je svoju ''ulaznicu'' za Wembley izborila i Borussia Dortmund koja je na Santiago Bernabeuu poražena od Real Madrida s 2-0, ali je prošla zahvaljujući pobjedi 4-1 iz prve utakmice. Premda je, dakle, u srijedu pobijedio Real, Kicker je puno boljim ocjenama nagradio igrače Borussije, a posebno vratara Romana Weidenfellera koji je dobio jedinicu.

Realovi su nogometaši dobili slabe ocjene, a za Kicker je najgori na terenu, uz Cristiana Ronalda i Gonzala Higuaina, bio hrvatski reprezentativac Luka Modrić (ocjena 4.5). Za razliku od većine drugih medija koji su Modrićevu igru ocijenili pozitivnom, njemački je časopis bio vrlo kritičan:

''Malo odlučujućih akcija, puno prekršaja, netočna dodavanja.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider