Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav debi

Balotelli digao San Siro na noge: Dva gola i pobjeda u 93. minuti!

Mario Balotelli debitirao je s dva pogotka za Milan i donio “rossonerima” pobjedu protiv Udinesea (2-1) u 23. kolu Serije A. Pobjednički je gol Balotelli zabio s bijele točke u četvrtoj minuti sudačke nadoknade...

Milan je na taj način na četvrtom mjestu ljestvice smijenio gradskog rivala, a ujedno i bivši Balotellijev klub Inter koji je ranije u nedjelju izgubio od Siene (3-1). Za nogometaše Massimiliana Allegrija ovo je četvrta pobjeda u zadnjih pet kola i djeluju sve opasnije u borbi za treće mjesto i Ligu prvaka.

“Zločestom dečku” talijanskog nogometa Mariju Balotelliju trebalo je točno 24 minute i 17 sekundi u da postigne premijerni pogodak u Milanovom dresu. Zabio je iz drugog udarca na gol, dok je, za usporedbu, ove sezone u Premierligi iz 34 pokušaja postigao samo jedan pogodak za Manchester City iz kojeg je ovaj tjedan prešao na San Siro. Stephan El Shaarawy je s lijeve strane ubacio u sredinu, lopta se odbila od jednog igrača iz obrane Udinesea i došla do Balotellija koji ju je ljevicom zakucao iza leđa nemoćnog Danielea Padellija.

Udinese je izjednačio u 55. minuti kada je Luis Muriel poslužio Giampiera Pinzija, ovaj je pucao, a lopta je zakačila Christiana Zapatu i završila u mreži. Milan je nakon toga krenuo u žestoku ofenzivu, M'Baye Niang je čak u 78. minuti topovskim udarcem pogodio gredu, a pobjednički je pogodak stigao kad se već činilo da će okršaj završiti remijem.

Thomas Heurtaux je u kaznenom prostoru startao na El Shaarawyja. Sudac je pokzaoa na bijelu točku, a igrači Udinesea su eksplodirali od bijesa. Balotelli je iskoristio priliku da se proslavi i donese novom klubu velika tri boda.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider