Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Juve slavio, Napoli i Milan kiksali

Nezaustavljiva Roma ostala jedina stopostotna, pogodak Livaje!

Nogometaši Rome samostalno su ostali na vrhu ljestvice Serije A nakon što Napoli nije uspio pobijediti slabašni Sassuolo. Milan je, pak, u završnim sekundama ugrabio mršavi bod kod Bologne…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roma je u petom kolu došla i do pete pobjede. Golovima Mehdija Benatije i Gervinha u Genovi je bila bolja od Sampdorije s 2-0 i sada je sama na vrhu. To može zahvaliti Napoliju koji je na svome San Paolu odigrao samo 1-1 protiv dojučerašnjeg drugoligaša Sassuola. U prošlom je kolu Sassuolo kod kuće primio sedam golova od Intera, ali Napolitanci ove srijede nisu pronašli recept za slamanje nejakih gostiju. Povela je momčad Rafaela Beniteza u 14. minuti pogotkom Blerima Džemailija, ali samo šest minuta kasnije je izjednačio Simone Zaza i taj se rezultat održao do kraja. Naš Josip Radošević nije ulazio u igru za Napoli.

Prvak Juventus je u Veroni nadigrao Chievo s 2-1 pogotkom Fabija Quagliarelle i autogolom Alessandra Bernardinija, a na nevjerojatan je način do remija u Bologni došao Milan. Poveli su ''rossoneri'' u 12. minuti preko Andree Polija, ali domaći su s dva pogotka Diega Laxalta i jednim Jonathana Cristalda došli do velike prednosti koju su držali sve do finiša. No, onda je Robinho smanjio u 89. minuti, a dvije minute kasnije i asistirao Ignaziju Abateu za konačnih 3-3. Nije to, međutim, velika utjeha za Milan koji je u pet kola skupio samo pet bodova.

Parma je sa 4-3 bila bolja od Atalante, a posljednji je gol za goste iz Bergama postigao naš Marko Livaja koji je ušao u igru u 68. minuti. Prvi mu je to ovosezonski pogodak u prvenstvu. (TS)

Serie A, 5. kolo:

Bologna - Milan 3-3 (Laxalt 33, 52, Cristaldo 62 / Poli 12, Robinho 89, Abate 90+1)

Chievo - Juventus 1-2 (Thereau 28 / Quagliarella 47, Bernardini 65-ag)

Lazio - Catania 3-1 (Ederson 4, Lulić 39, Hernanes 90+4 / Barrientos 6)

Livorno - Cagliari 1-1 (Luci 23 / Ibarbo 53)

Napoli - Sassuolo 1-1 (Džemaili 14 / Zaza 20)

Parma - Atalanta 4-3 (Mesbah 19, Parolo 28, 40, Rosi 35 / Bonaventura 20, Denis 44, Livaja 79)

Sampdoria - Roma 0-2 (Benatia 65, Gervinho 88)

Torino - Verona 2-2 (Cerci 36 - 11m, 52 / Gomez 44, Jorginho 67 - 11m)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider