Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Redsi misle ozbiljno

Liverpool na samo bod od Chelseaja: Pogledajte nesvakidašnji gol Jelavića!

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić postigao je u 31. kolu Premierlige 4. ovosezonski pogodak u 2-1 porazu svojeg Hull Cityja na gostovanju kod West Hama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hull City je od 23. minute igrao bez isključenog vratara Allana McGregora, a West Ham je poveo udarcem Marka Noblea s bijele točke.

Jelavić je uspio izjednačiti u 49. minuti, a njegov je pogodak bio vrlo bizaran. Opalio je Tom Huddlestone iz slobodnog udarca, a lopta je prošla živi zid, pogodila Jelavića koji se izmicao u rame, te promijenila putanju i prevarila West Hamovog vratara. Sva je 4 ovosezonska premierligaška gola Jelavić postigao u dresu Hull Cityja po siječanjskom transferu iz Evertona.

Na kraju je Hull City ipak izgubio, iako je bio u najmanju ruku ravnopravan suparnik, a pobjedu je West Hamu donio autogol Jamesa Chestera. Nakon ubacivanja s desne strane Chester je u bezopasnoj situaciji skrenuo loptu koljenom i promijenio joj putanju u mrežu. Jelavić je igrao do 82. minute kada ga je zamijenio Yannick Sagbo.

Liverpool je na Anfiledu savladao Sunderland 2-1 golovima Stevena Gerrarda i Daniela Sturridgea i tako se probio ispred Manchester Cityja na drugo mjesto sa samo bodom zaostatka za vodećim Chelseajem.

U 39. minuti "redsi" su poveli golom Stevena Gerrarda iz slobodnog udarca, a u trećoj minuti drugog poluvremena Sturridge je povisio nakon dodavanja Jordana Hendersona. Konačnih je 2-1 postavio Ki Sung-Yueng glavom nakon ubacivanja Adama Johnsona u 76. minuti. Gerrardu je postignuti gol bio 11. ovosezonski, a Sturridgeu 20. (TS)


Liverpool 2-1 Sunderland (All Goals) 26-03-2014 by emmeiy

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider