Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvijezda Evertona poručila

'Neću dozvoliti da me zlostavljaju braniči koji mi žele otrgnuti nogu ili glavu'

Belgijski nogometni reprezentativac Marouane Fellaini, klupski suigrač Nikice Jelavića u Evertonu, požalio se na tretman kod sudaca na engleskim travnjacima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Visokom i snažnom Fellainiju suci često sude prekršaje zbog njegovog fizičkog stila igre, a nedavno je retrospektivno kažnjen i sa tri utakmice suspenzije zbog udaranja glavom Stokeovog Ryana Shawcrossa. Iako je Fellaini kasnije priznao da je kriv za incident, kaže kako do njega ne bi došlo da suci unaprijed spriječe takav razvoj događaja.

''Neću dozvoliti da me zlostavljanju braniči koji mi žele otrgnuti nogu ili glavu. Da je u utakmici protiv Stokea sudac obavio posao kako treba, ne bih bio suspendiran. Nisam reagirao kako je trebalo, kao što suci nisu trebali svirati faul svaki put'', komentirao je Fellaini za The Sun.

''Osim toga, protiv Stokea znate da vas očekuje teška fizička bitka. Oni su potezali naše dresove i faulirali nas kroz utakmicu. Na kraju mi je prekipjelo i nisam to htio trpjeti. Bila je to moja greška. Ali vidim da suci posebno motre na mene'', boje me se. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider