Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mancini iznenadio

'Navijat ću za Manchester United i mahati crveno-bijelom zastavom!'

Menadžer aktualnog nogometnog prvaka engleske Premierlige, Manchester Cityja, Roberto Mancini otkrio je da će u susretu Real Madrida i Manchester Uniteda po prvi puta navijati za mrskog mu "neprijatelja"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka htio je da se u tako ranoj nokaut fazi nađu dvije ponajbolje momčadi današnjice. Prvi susret na rasporedu je 13. veljače na Santiago Bernabeuu, a Mancini će po prvi puta otkako je na klupi Cityja navijati za United.

''Pobjeda protiv Reala značila bi još dodatne dvije utakmice za United ove sezone. Ići ću u Madrid i mahati crveno-bijelom zastavicom'', rekao je uz smiješak Mancini.

Razlog zbog kojeg će Mancini, čija je momčad ponovno zaustavljena u grupnoj fazi natjecanja Lige prvaka, navijati za United jest taj da bi dodatan umor mogao pogodovati njegovoj momčadi koja ima zaostatak od sedam bodova za "crvenim vragovima". Podsjetimo, prošle se sezone prvenstvo već činilo riješenim (osam bodova razlike šest kola prije kraja), ali je United prosuo svu prednost i City je u posljednjem kolu osvojio naslov pred vlastitim navijačima.

''Ako smo mogli nadoknaditi zaostatak prošle sezone, onda ne vidim razloga zašto ne bismo i ove. Sve je moguće i sve je otvoreno dok ne izgubimo i matematičke šanse za naslov'', zaključio je uvijek dobro raspoloženi Talijan.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider