Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavljaju s pojačanjima

City pojačao napad bivšim igračem Reala!

Španjolski nogometni reprezentativac Alvaro Negredo (27) nastavit će karijeru u Manchester Cityju, službeno je u srijedu navečer potvrdio njegov dosadašnji klub Sevilla…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši napadač Rayo Vallecana, Real Madrida i Almerije potpisat će ugovor s engleskim doprvakom nakon što obavi liječnička testiranja. City se još nije službeno oglasio o ovom transferu tako da nije poznato na koliko dugo razdoblje je dogovorena suradnja, a nije objavljena ni visina odštete iako španjolski i engleski mediji barataju iznosom od 25 milijuna eura.

Sevilla je u srijedu navečer na stadionu Sanchez Pizjuan organizirala Negredu oproštaj od suigrača koji odlaze na pripreme u Južnu Ameriku. Negredo će se u Manchester Cityju pridružiti Jesusu Navasu koji je prošli mjesec iz andaluzijskog kluba prešao na Etihad. ''Građani'' će u sljedećoj sezoni tako imati još jači španjolski ''štih'' budući da su od ranije u klubu i Javi Garcia i David Silva.

Dodajmo ovome da je Negredo u prošloj sezoni Primere postigao 25 pogodaka i na ljestvici strijelaca je završio samo iza Lionela Messija, Cristiana Ronalda i Radamela Falcaa. Za španjolsku je reprezentaciju dosad skupio 14 nastupa i zabio šest golova. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider