Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema puno takvih igrača

Napoli doveo novo pojačanje: 'Tražimo samo vrhunske klase'

Brazilski vezni nogometaš Jorginho (22) postao je i službeno novi član Napolija potpisivanjem ugovora do 2018. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jorginho u Napoli dolazi iz Hellas Verone, a talijanski mediji navode kako je napuljski klub platio igrača 5.5 milijuna eura, te da će izdvojiti dodatnih 5 milijuna eura na kraju sezone.

"Sretan sam što ću nositi Napolijev dres, jer je to sjajan klub s divnim navijačima. Bit će sjajno igrati na San Paolu i jedva čekam da započnem svoju avanturu", komentirao je Jorginho, koji je ove sezone za Hellas Veronu upisao 7 golova i 4 asistencije u Seriji A.

Iako je rođen u Brazilu, Jorginho je ranije branio boje talijanske U21 reprezentacije.

Ove je sezone Jorginho započeo svih 19 utakmica u Seriji A za Hellas Veronu i pritom je upisao 7 golova i 4 asistencije.

"Nije lako u siječnju i ako pronađemo prave igrače poput Jorginha onda ćemo ih dovesti. Nema puno igrača poput njega, a mi tražimo igrače vrhunske klase", rekao je Benitez. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider