Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije nemoguće

Napadač ManUtd-a na meti Reala: Stiže kao zamjena za Benzemu?

Napadač 'crevnih vragova' Javier Hernandez nalazi se visoko na listi želja madridskog Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid ozbiljno razmišlja o tome da na kraju sezone dovede napadača Manchester Uniteda koji se bori za svoju budućnost na Old Traffordu. Chicharito je nesumnjivo igrač koji se pokazao u dobrom svijetlu, ove sezone zabio je osam pogodaka u Premiershipu. Iako ima njuh za gol, Meksikanac se zasad nalazi iz Rooneyja, Van Persieja i Welbecka pa je njegova minutaža pod velikim upitnikom.

Dodatne poteškoće Hernandezu bi moglo stvarati eventualno novo pojačanje u napadu 'crvenih vragova'. Naime, priča se kako je Ferguson zainteresiran za Lewandowskog koji će na ljeto najvjerojatnije napustiti Dortmund.

Prema Sunday Mirroru, Real je zainteresiran za meksičkog reprezentativca kako bi pojačao konkurenciju u napadu i eventualno pronašao zamjenu za Karima Benzemu. Međutim, sve to ovisit će o ljetnom prijelaznom roku u oba kluba. Real bi mogao bitno promijeniti svoj roster, a kako se spominju razni transferi, nije nemoguće ni da Chicharito sleti na Bernabeu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider