Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šokirani u Baskiji

Na udaru kritike: Evo kako je trener Barce objasnio svoje čudne poteze!

Trener Barceloninih nogometaša Gerardo Martino nije mogao sjediti na klupi svoje momčadi u drugom poluvremenu gostujućeg susreta 25. kola Primere protiv Real Sociedada...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavni sudac utakmice David Fernandez Borbalan pokazao je Martinu crveni karton u tunelu zbog prigovora na njegovo suđenje. U drugom poluvremenu odluke je donosio Martinov pomoćnik Jorge Pautasso, ali nije mogao spriječiti 3-1 poraz svoje momčadi.

Barca s Messijem pala u San Sebastianu: Martino isključen u tunelu!

Martino je na travnjak poslao prilično „šarenu momčad“ u kojoj nije bilo nekoliko igrača iz udarnog sastava. Zbog toga je na udaru kritike katalonskih medija.

„Prije utakmice osjećao sam da moramo pronaći veću dubinu u susretu, ali to je očito bilo moje loše čitanje igre. Naš protivnik je igrao jako dobro. Poraz boli, kao i gubitak prvog mjesta u prvenstvu. Ali moramo nastaviti i gledati naprijed jer imamo novu priliku sljedećeg tjedna i nastavit ćemo se boriti do kraja“, rekao je Martino.

Samo isključenje Barçin trener nije želio komentirati:

"Nemam ništa za reći. Sudac je donio svoju odluku i to je sve." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider