Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brojke koje oduzimaju dah

Na razini Messija i Ronalda: 'Za Suareza će nuditi 100 milijuna funti!'

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers vjeruje da je sjajni urugvajski nogometaš Luis Suarez na najboljem putu da postane prvi igrač za čiji će se transfer nuditi i 100 milijuna funti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Suarez je ove sezone najbolji Liverpoolov i najbolji strijelac Premierlige (28), a uz to ima i 20 asistencija na svom kontu. Brojke su to koje oduzimaju dah, pogotovo jer je u pitanju snažna i izjednačena engleska Premierliga, a toga je svjestan i menadžer "redsa" Rodgers.

"Ide u smjeru toga da za njega jednog dana bude ponuđena maksimalna odšteta. Da je na ovoj razini igrao proteklih pet, šest godina kao što to rade Cristiano Ronaldo i Messi već bi sada vrijedio 100 milijuna funti! No ove je sezone fenomenalan. Sazrio je. Vrijeme će pokazati koliko će još napredovati i koliku će cijenu doseći igrajući na ovaj način", rekao je Rodgers za Sunday Mirror.

Liverpool u nedjelju ima priliku, barem privremeno, zasjesti na prvo mjesto prvenstvene ljestvice Premierlige ukoliko pred svojim navijačima pobijedi Tottenham. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider