Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mou okuplja vojsku

Na pomolu veliki posao Mourinha i Terima: Mikel odlazi, a stiže...

Prema napisima otočkih medija, tek formalnosti dijele nigerijskog nogometnog reprezentativca Johna Obija Mikela (26) od transfera u Galatasaray...

Guardian i Daily Mirror navode kako će turski prvak posegnuti za Mikelom nakon igračevih reprezentativnih obveza na Kupu konfederacija.

Prošle je sezone Mikel imao povremenih ozljeda, ali je pod ravnanjem privremenog menadžera Rafe Beniteza ipak skupio 38 nastupa u svim natjecanjima. Činilo se da će dolazak Josea Mourinha na klupu "bluesa" možda i zadržati Mikela u klubu, budući je upravo pod portugalskim strategom 2006. godine nigerijski veznjak i stigao na Stamford Bridge iz Lyona, no ta se opcija ipak čini manje vjerojatnom.

Mourinho se ima namjere "riješiti" nekih igrača prije dovođenja željenih pojačanja, a Mikel spada među one koji nisu "nedodirljivi". Ugovorno je vezan do 2017., a Transfermarkt.de mu tržišnu vrijednost procjenjuje na 23 milijuna eura.

Po pisanju nekih medija na Otoku, u drugom bi smjeru mogao Wesley Sneijder, Mourinhov playmaker iz vremena kada su s Interom osvojili Ligu prvaka. Vidjet ćemo je li Mikelov transfer izdvojen ili je dio velikog posla Chelseaja i Galatasarayja tj. prijatelja Mourinha i Terima.

U Istanbulu su dva Mourinhova miljenika, Sneijder i Drogba, a pričalo se i o mogućem odlasku Johna Terryja u redove Galate.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider