Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'On je u fokusu'

Muller zna tko je glavni: 'Jasno je da Barca ovisi o Messiju'

Premda su dobili 4:0 prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka, nogometaši minhenskog Bayerna ne žele se opustiti prije uzvrata u Barceloni. Na takvom je tragu i Thomas Müller.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Barcelona će u uzvratu biti daleko opasnija nego u prvom ogledu. To nam je svima jasno. Mi ćemo pokušati držati loptu u našem posjedu što više, biti s njom podalje od naših vratiju. Bit će teško i uopće ne mislim da smo obavili cijeli posao u Münchenu", rekao je njemački reprezentativac i nastavio:

"Naravno, najveća nam opasnost prijeti od Lionela Messija. Osobno ne znam koliko je i je li bio spreman u prvom ogledu, ali sam vidio što je napravio za vikend. Ušao je s klupe i zabio fantastičan pogodak. Bit će spreman, a onda je maksimalno opasan."

Müller je za kraj rekao:

"Ako netko po sezoni daje po 50-ak pogodaka, a to Messi čini, onda je jasno da Barcelona ovisi o njemu. On je u našem fokusu i razmišljamo kako ga zaustaviti."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider