Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlična utakmica

Barca opet pobijedila City: Katastrofalni sudac zasjenio i sjajnog Messija

Barcelona i PSG pridružili su se Bayernu i Atleticu u četvrtfinalu Lige prvaka

Barcelona je na Camp Nou pobijedila Manchester City 2-1 i tako potvrdila pobjedu 2-0 iz prve utakmice. Bila je to zanimljiva utakmica s nizom prilika na obje strane i bilo je pravo čudo što nije bilo i više pogodaka. City je odigrao daleko bolje nego u prvom susretu, nekoliko puta je opasno zaprijetio vratima Victora Valdesa. No, nije uspio prirediti čudo.

PSG s dvije pobjede u četvrtfinale Lige prvaka

Golove za Barcelonu zabili su večeras sjajni Lionel Messi (67) i Dani Alves (90), dok je gol za City postigao Vicent Kompany (89). Gosti su utakmicu zaključili s igračem manje nakon što je u 78. minuti isključen Pablo Zabaleta.

Recimo i da je utakmicu obilježilo katastrofalno suđenje Francuza Stephana Lannoyja koji nije svirao očite11-erce na obje strane. Prvo je Lescott srušio Lea Messija u 16-ercu u prvom dijelu utakmice, a onda nije svirao očiti 11-erac na Džeki u drugom dijelu nakon čega je Zabaleta nasrnuo na suca i zasluženo zaradio drugi žuti karton.

Barceloni je Lannoy poništio regularan zgoditak Neymara u prvih 45 minuta i unatoč silnim prigovorima gostiju domaćin je više oštećen u ovoj utakmici. Također, City može biti sretan što je Lannoy priznao pogodak Kompanyja jer je Lescott u zaleđu stajao ispred Valdesa i tako ga ometao.

Barcelona - Manchester City 2:1

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider