Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slažete li se?

Moyes: Skandalozno! Jedan od najgorih sudačkih propusta koje sam vidio

Nakon što je Manchester United pod njegovim vodstvom odigrao još jednu lošu utakmicu i doživio novi poraz menadžer David Moyes je krivca pronašao u sucu Howardu Webbu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United je u 20. kolu Premierlige na svome Old Traffordu izgubio od Tottenhama s 2-1 što mu je već šesti ovosezonski poraz. Na ljestvici je tek na sedmom mjestu s velikih 11 bodova zaostatka za vodećim Arsenalom.

VIDEO: I Tottenham šokirao Manchester United na Old Traffordu!

David Moyes je nakon utakmice bio bijesan jer je uvjeren da je Webb u završnici utakmice morao dosuditi jedanaesterac zbog starta Huga Llorisa na Ashleyju Youngu.

''Mislim da smo igrali vrlo dobro. Sigurno nam je trebao biti dosuđen penal, a golman je trebao dobiti i crveni karton. To je skandalozno. Na bilo kojem drugom dijelu terena bi tako visoko podignuta noga donijela isključenje. To je nevjerojatna odluka, zapravo vjerojatno jedna od najgorih koje sam ikada vidio. Bio je to neoprezan start u kaznenom prostoru. Ako se za to ne sudi penal, onda više nećemo vidjeti nijedan do kraja sezone'', jadao se Moyes.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider