Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pregovori već započeli

Moyesu odzvonilo: Na klupu Man Utd-a stiže bivši trener Barce i Bayerna!?

Iako iz Manchester Uniteda uporno odbijaju tvrdnje kako je budućnost Davida Moyesa na klupi neizvjesna, nizozemski i britanski mediji javljaju kako su se čelnici kluba sastali s Louisom van Gaalom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Louis van Gaal odradit će na klupi nizozemske reprezentacije Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a nakon toga će ga zamijeniti Guus Hiddink dok će Van Gaal krenuti na tržište i tražiti angažman.

Veliki interes za njega pokazao je Tottenham, međutim prvi pregovori nisu bili uspješni i Van Gaal se nije uspio dogovoriti s londonskim klubom na čijoj klupi trenutno sjedi Tim Sherwood.

Ohrabrilo je to čelnike Manchester Uniteda koji su prema pisanju Mirrora u posljednjih 48 sati obavili razgovor s Van Gaalom na tajnoj lokaciji, a u izaslanstvu je bio najuži vrh Uniteda predvođenim jednim od Glazera.

Kako otočki mediji javljaju, Moyes ima imperativ ulaska u Europu i ukoliko u tome ne uspije, United će promijeniti trenera. Manchester se trenutno nalazi na sedmoj poziciji na ljestvici, a šestoplasirani Tottenham bježi mu dva boda.

Louis van Gaal iza sebe ima angažmane u Ajaxu, Barceloni, AZ Alkmaaru, Bayernu te u nizozemskoj reprezentaciji. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider