Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šuker, Dodik, Jovanović...

Mourinho zasjenio Mamića: Navijao za Srbiju, a prije je za Hrvatsku!

Zanimljiv je bio pogled na ložu stadiona Crvene zvezde za vrijeme utakmice između Srbije i Hrvatske.

Utakmica Srbija – Hrvatska privukla je velik broj nogometnih, ali i političkih uglednika s ovih prostora. Najpoznatije ime u loži bio je trener Chelseaja Jose Mourinho kojeg je ugostio Predrag Mijatović. Portugalac je uoči utakmice izjavio kako je u prvom susretu navijao za Hrvatsku zbog Luke Modrića, a sada je na strani Srbije zbog Branislava Ivanovića.

>> VIDEO: Pogledajte Mamićev nastup na RTS-u u udarnom terminu!

Svi su se htjeli fotografirati s Mourinhom koji je spremno pozirao. I predsjednik Srbije Tomislav Nikolić stao je u red...

S njima se družio i predsjednik HNS-a Davor Šuker koji je sjedio odmah ispod, a blizu njega bio je i predsjednik srpskog entiteta Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.

Zdravko i Zoran Mamić nisu bili među 'najodabranijima', iako je Mamić stariji bio jedna od najvećih zvijezdi u Beogradu uoči utakmice. Stigli su na Marakanu uz veliko osiguranje.

U loži su bili i ministar sporta Željko Jovanović i njegov zamjenik Petar Skansi. Zanimljivo, Mamić se upravo zbog vrijeđanja Jovanovića opravdavao pred srpskom javnošću u udarnom terminu RTS-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider