Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To će biti susret

Mourinho za dva mjeseca već protiv 'svog' Reala?

Jose Mourinho u subotu će posljednji put voditi nogometaše Real Madrida, ali sa svojim uskoro bivšim klubom mogao bi se ponovno susresti puno prije nego što se i sam nadao…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, Real će ovo ljeto, od 27. srpnja do 7. kolovoza, igrati na turniru koji će se održati u pet gradova u SAD-u (Phoenix, Los Angeles, Indianapolis, New York i Miami). Na istom je turniru nastup potvrdio i Chelsea, klub na čiju se klupu vraća Mourinho što bi ovih dana trebalo biti i službeno objavljeno.

Zasad još uvijek nije poznat točan raspored turnira, ali ako organizatori spoje Real i Chelsea, Mourinho će se samo dva mjeseca nakon odlaska iz Madrida, ponovno družiti sa starim prijateljima i ''prijateljima'' iz ''kraljevskog kluba''.

U ovom je trenutku poznato da će svaki klub na američkom turniru odigrati po tri utakmice, a domaćin finala će biti Miami. Osim Reala i Chelseaja, sudjelovanje su potvrdili i Everton, Valencia, Milan, Inter, Juventus i Los Angeles Galaxy. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider