Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nije pošteno'

Mourinho odlazi kao luzer: 'Ovo mi je najlošija sezona u karijeri, ali...'

Atletico Madrid je pobjedom u produžetku (2:1) osvojio Kup kralja protiv Reala, i to na Santiago Bernabeuu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho je na taj način ostao bez ijednog velikog trofeja, a takvu sezonu gotovo da više i ne pamti.

>> Atletico slavi: Real ostao bez Kupa, Ronaldo i Mourinho isključeni!

"Ovo je najgora sezona u mojoj karijeri. Istina, za mnoge bi trenere ovakva sezona bila uspješna, ali prema mojim standardima, najlošija je dosad. No, moje prve dvije godine u Realu su bile uspješne", rekao je Portugalac koji je zbog prigovora sucu isključen u 77. minuti finala.

Nije želio priznati da je pobjeda Atletica zaslužena, ali je pohvalio belgijskog vratara Thibauta Courtoisa koji je njegovim igračima obranio niz udaraca.

'Nije pošteno da smo izgubili'

"Mislim da Atletico nije zaslužio biti pobjednik Kupa kralja, ali osvojio je naslov. Imali smo dvije stopostotne šanse za pogodak i triput smo pogodili vratnicu. Zato mislim da nije pošteno da smo izgubili. No, Atleticov golman je bio fantastičan premda je imao i malo sreće", dodao je Mourinho kojem je ovo vjerojatno bila posljednja prilika za trofej u Realu.

Već tjednima je, naime, javna tajna da na kraju ove sezone napušta Madrid i vraća se u Chelsea koji je vodio od 2004. do 2007. godine. Portugalac to, međutim, još uvijek ne želi potvrditi.

"Moj ugovor ovdje vrijedi još tri godine. Još uvijek nisam razgovarao s predsjednikom Florentinom Perezom o svojoj budućnosti", zaključio je The Special One.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider