Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Specijalni rat

Mourinho u svojem stilu 'popljuvao' Wengera: Evo što mu je poručio!

Brz na jeziku kao i obično menadžer Chelseajevih nogometaša Jose Mourinho brzo je spustio kolegi na Arsenalovoj klupi Arseneu Wengeru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na press-konferenciji uoči nedjeljnog ogleda osmine finala FA Cupa protiv Liverpoola Wenger je komentirao situaciju u engleskom nogometnom prvenstvu.

"Topnici" su nakon tek pet osvojenih bodova u zadnje četiri utakmice ispustili vodeće mjesto na ljestvici i prepustili ga Chelseaju.

"Utrka je jako otvorena i sada je na Chelseaju da ju izgubi jer su na vrhu. Puno momčadi može do naslova i ranije sam govorio da će biti jako tijesna utrka do samog kraja", rekao je Wenger.

Upitan zašto menadžeri u izjavama za javnost često odbacuju šanse vlastitih momčadi u osvajanje naslova, francuski je strateg rekao:

"Zbog straha od neuspjeha."

Jedan od onih koji je često prebacivao ulogu favorita drugima je upravo Mourinho, prvenstveno govoreći o Manchester Cityju kao glavnom favoritu, dok je o Arsenalu rekao da im je ponestalo izgovora.

"Wenger je specijalist za neuspjeh, ja nisam. Realnost je da je on specijalist jer je osam godina bez trofeja, a to je neuspjeh", odbrusio je Mourinho.

Posljednji naslov pod Wengerom Arsenal je osvojio 2005. godine kada su podigli pehar pobjednika u FA Cupu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider