Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrlo jednostavno

Evo zašto Mourinho u polufinalu ne želi Barcu nego PSG

Trener nogometaša Real Madrida Jose Mourinho još je jednom odapeo strelicu provokacije prema najvećem suparniku Barceloni…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je njegova momčad u Istanbulu izborila polufinale Lige prvaka novinari su pitali portugalskog stručnjaka koga bi želio za sljedećeg suparnika.

>> Terim otkrio kako je Mourinho banuo u svlačionicu Galatasarayja

>> Mourinho izjednačio Fergusona, Ronaldo naučio lekciju

''Ždrijeb mi ne znači ništa. U polufinalu je Borussia Dortmund, a vjerojatno će biti i Barcelona i Bayern. Radi se o tri vrhunske momčadi, najbolje u Europi. Čekaju nas dvije velike utakmice u kojima moramo uživati i dati sve od sebe. Volio bih u polufinalu igrati protiv prijatelja. U PSG-u ih imam, u Barceloni ne'', poručio je Mourinho.

Barcelona i PSG igraju u srijedu navečer uzvratnu utakmicu četvrtfinala na Camp Nouu. Prvi je dvoboj na Parku prinčeva, podsjetimo, završio rezultatom 2-2.

Kratko je Mourinho progovorio i o svojoj budućnosti u Realu.

''Na kraju sezone ću sjesti s onima s kojima trebam sjesti, s predsjednikom Florentinom Perezom koji mi je i prijatelj, koji je pravni i emocionalni predstavnik svih Realovih navijača. Sjest ćemo u miru, kao predsjednik i trener, kao dvojica prijatelja.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider