Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi udarac za Bayern

Mourinho, ti ovo zoveš nogometom? Evo posljedica Chelseajevih startova

Veznjak Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Mario Götze izbivat će s nogometnih travnjaka sljedeća dva tjedna zbog ozljede gležnja desne noge...

Ozljeda je to koju je zadobio u europskom Superkupu protiv Chelseaja. Iz Bayerna su potvrdili kako je ozljedu zaradio nakon jednog starta, te će sada propustiti kvalifikacijske oglede za plasman na Svjetsko prvenstvo protiv Austrije (6. rujna) i Farskih otoka četiri dana kasnije.

''Ma to se ne radi. Pravila su pravila, ali postoji i zdrav razum. Ako volite nogomet, neće pokazati crveni karton u toj situaciji'', rekao je Mourinho za oštar start Ramiresa na Götzeu.

>> Mourinha peče poraz od Pepa: Ludovao, obrušio se na suca i UEFA-u

Götze se tek nedavno oporavio od ozljede zadnje lože zadobivene još prošlog proljeća, pa je ovo novi težak udarac za 21-godišnjaka koji je u Bayern stigao ljetos iz Borussije Dortmund za 37 milijuna eura.

Protiv Chelseaja su ozljede, i to koljena, zadobili i Arjen Robben i Javi Martinez, ali bi se obojica trebali vratiti treninzima kroz sljedećih nekoliko dana. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider