Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Casillas ili Adan

Zagonetni Mourinho: Čak ni igrači još ne znaju tko će braniti!

Na press-konferenciji uoči ogleda 18. kola španjolskog nogometnog prvenstva protiv Real Sociedada na Santiago Bernabeuu, trener Real Madrida Jose Mourinho bio je zagonetan vezano uz povratak Ikera Casillasa na gol...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjećamo, Casillas je u 17. kolu Primere, posljednjem kolu prije zimske stanke, u utakmici protiv Malage neočekivano završio na klupi za pričuve, a umjesto njega je zaigrao Antonio Adan. Istu je utakmicu Real izgubio 3-2, a španjolski su se mediji kasnije uvelike raspisali o cijelom slučaju.

>> Realovci se zaključali u svlačionicu: Verbalni okršaj!

"Biti konstantno u zoni ugode nije dobro za igrače. Za svaku poziciju na travnjaku treba imati samopouzdanja, to je ključno za sve igrače, ne samo vratare. To se itekako osjeti na izvedbama", kaže Mourinho.

Konkretno na upit hoće li Casillas zaigrati protiv Real Sociedada, portugalski je trener rekao:

"Čak ni oni još ne znaju tko će braniti. Sve što mogu reći je da tko god će zaigrati protiv Real Sociedada, da taj neće zaigrati u srijedu (uzvrat osmine finala Kupa kralja protiv Celte, op.a.)."

Dobra vijest za Mourinha i Realove navijače uoči ogleda protiv Real Sociedada je povratak u momčad argentinskog napadača Gonzala Higuaina nakon dvomjesečnog izbivanja zbog ozljede zadnje lože.

Higuain je drugi najbolji Realov ligaški strijelac ove sezone sa sedam golova. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider