Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poraz doma nakon 10 godina

Mourinho smiruje strasti nakon novog šokantnog poraza

Najveću senzaciju 1. kola nove sezone Lige prvaka kreirali su nogometaši Basela koji su usred Londona pobijedili Chelsea s 2-1. Menadžer ''bluesa'' Jose Mourinho smatra da nema potreba za paničarenjem…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je u dvoboju skupine E poveo u 45. minuti pogotkom Oscara, ali su u nastavku Mohamed Salah i Marco Streller donijeli preokret švicarskom prvaku. Prvi je to Chelseajev domaći poraz u grupnoj fazi natjecanja nakon čak 29 utakmica. Posljednji datira još iz 2003. godine kada je bolji bio Beşiktaş.

>> Senzacionalni Basel šokirao Mourinha: Preokretom uzeli sva tri boda!

''Naravno da nismo sretni, ali nogomet je dobra i jednostavna zabava za svakoga. U teškim trenucima se vidi tko ima karakter. Želim da svi ostanu mirni i prepuste mi odgovornost. Nisam šokiran jer znam da je nogomet igra, a u stvarnosti ponekad ne pobjeđuješ'', poručio je Mourinho.

''Dakako da nisam zadovoljan rezultatom, ali mislim da je Basel igrao dobro. Došao je do izjednačenja u trenutku kad smo igrali najbolje i nakon toga nas je kaznio iz kornera u kojima smo inače jaki'', zaključio je portugalski stručnjak.

Inače, engleski novinari već su razljutili Mourinha nakon subotnjeg poraza od Evertona. Pitali su se zašto je Chelsea startao najgore u prvenstvu nakon dugo vremena. U četiri utakmice osvojili su tek sedam bodova.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider