Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pili li naopako?

Mourinho se predao: Izgubili smo šanse za osvajanje naslova

"Sada smo izgubili šanse za osvajanje prvog mjesta. Suviše ovisimo o rezultatima drugih momčadi", izjavio je razočarani Jose Mourinho, menadžer Chelseaja, nakon šokantnog poraza njegove momčadi na gostovanju kod Crystal Palacea 1:0 u 32. kolu Premiershipa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Crystal Palace je zaslužio ovu pobjedu. Borili su se kao da se bore za svoje živote. Imali smo dobre šanse, ali je njihovo vratar imao nekoliko dobrih obrana u prvom poluvremenu. Njihov duh je bio jači, njihova želja i strast je bila veća. To je ono zbog čega sam razočaran, ali možemo samo sebe kriviti za ovaj poraz", rekao je Mourinho.

Veliki kiks Chelseaja: Izgubili od davljenika autogolom!

"Neki od naših igrača se ne snalaze na ovakvom tipu utakmica, kao što su Stoke u gostima, Everton u gostima ili Newcastle u gostima. Mogu li to promijeniti? Ne znam. Imam odlične obrambene igrače, ali igrači na ostalim pozicijama mogu biti problematični", dodao je portugalski stručnjak.

Objasnio je i zbog čega je pojurio prema skupljaču lopti kada ovaj u sudačkoj nadoknadi nije brzo vratio loptu Cesaru Azpilicueti: "Nije u redu da se ta djeca odgajaju na takav način i uče takvim stvarima. Ja sam pojurio zbog Azpilicuete jer sam se bojao da će izgubiti živce i odgurnuti dječaka ili napraviti nešto slično kao što je Eden Hazard napravio prošle sezone protiv Swanseaja. Rekao sam dečku da ne radi takve stvari."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider