Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjerujete li mu?

Mourinho se napokon javio: Evo kako je opravdao izlet u London

Engleski mediji su se ovog tjedna raspisali kako se portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho približava povratku na menadžersku klupu engleskog Premierligaša Chelseaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho je, podsjetimo, 2007. godine napustio Stamford Bridge zbog navodne svađe s vlasnikom kluba Romanom Abramovičem, no danas je ruski tajkun spreman učiniti sve da vrati Mourinha u klub.

>> Mourinho boravak u Londonu 'oplodio' dogovorom s Chelseajem?

Prema pisanju The Expressa Abramovič je već ponudio trogodišnji ugovor Mourinho, no Portugalac ga nije potpisao, jer prvo želi biti siguran da će Chelsea i iduće sezone igrati u Ligi prvaka. No, uz sve to Mourinho je i izjavio:

''Svašta se priča. Ljudima mora biti jasno da često dolazim u London, ali to nema nikakve veze s mojim potencijalnim povratkom u Chelsea. Ovdje imam kuću, volim London, a i moja kćerka se ovdje školuje'', rekao je Mourinho i dodao:

''Znam da svaki moj dolazak u London pojačava priče o povratku u Chelsea, kao i što sam tvrdim da ću se jednom vratiti. Ali, ništa neće biti od toga. Posvećen sam Realu, sto posto sam posvećen. Imamo bitan dio sezone, završnicu u Primeri, završnicu u Ligi prvaka, te finale Kupa kralja s Atleticom.''(TS)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider