Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se kući

Mourinho boravak u Londonu 'oplodio' dogovorom s Chelseajem?

Daily Mail piše kako je Jose Mourinho dogovorio novu suradnju s klubom Romana Abramoviča.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne samo da Roman Abramovič nije priveden u SAD-u, kako su jučer krivo izvijestili vodeći ruski mediji, nego je spremio navijačima Chelseaja pravu poslasticu. Daily Mail piše kako je Jose Mourinho stanku zbog igranja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo iskoristio za posjet Londonu.

Najavljivao se i na utakmici Brazila i Rusije koja završila 1:1, no njegov glavni cilj bio je susret s čelnicima svog bivšeg kluba. Engleski tabloid tvrdi kako je Roman Abramovič shvatio tko mu može donijeti nove uspjehe i odlučio je pozvati 'kući' čovjeka koji mu je donio dva naslova prvaka u tri godine.

Trenutni trener madridskog Reala već mjesecima priča kako bi se mogao vratiti u jedan od svojih bivših klubova. Koketira s milanskim Interom bacajući bombone pred talijanske novinare koje u svom uredu u Madridu dočekuje s dresom Intera na stolu. S druge strane, engleskim novinarima priča o Otoku kao njegovom pravom domu.

S obzirom na stanje u Interu i talijanskom nogometu, sumnjamo da bi izabrao povratak u Milano prije Londona. Abramovič želi nove trofeje, a Mourinho ne želi dopustiti da samo 'jedan Di Matteo' uzme Ligu prvaka s Bluesima. On želi biti apsolutni heroj navijača londonskog kluba i povratak na Stamford Bridge ne bi začudio baš nikoga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider