Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve otvoreno uoči uzvrata

Mourinho: Rezultat uopće nije loš; Ronaldo: Mi napadamo svugdje!

Sjajni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ne može bez pogodaka, pa je zabio i svom nekadašnjem klubu Manchester Unitedu u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Završio je ogled Reala i engleske momčadi u Madridu bez pobjednika (1-1), a Portugalac je sjajno glavom zabio u 30. minuti za izjednačenje i rezultat kojim je okončan dvoboj u kojem je Real posve dominirao, ali je ostao bez osjetnije zalihe prije odlaska na Otok.

>> Spektakl na Bernabeuu: Čudesni De Gea spasio ManUtd od poraza!

''Sve je vrlo otvoreno uoči uzvratnoga dvoboja. Mislim da će biti napeto do zadnje minute. Šanse su 50:50. Rezultat 1:1 uopće nije loš, možemo zabiti više od jednoga gola tamo. Mislim da su moji igrači dali sve od sebe. Bilo je teško, jer smo počeli jako, imali smo veliku šansu, pogodili vratnicu i onda prvi put kad su došli na našu polovicu zabili su ni iz čega. A to je teška situacija za igrače'', rekao je Mourinho.

''Mislim da imamo itekako i dalje dobru šansu za prolaz. Real Madrid je klub koji u svakoj utakmici preuzima inicijativu i napada. Tako smo igrali i danas, a tako ćemo igrati i na Old Traffordu. Možemo zabiti tamo gol, zašto ne?'', izjavio je Ronaldo i nastavio:

''U Manchester idemo pobijediti. Mi smo za to sposobni, uopće ne sumnjamo u to.''

Ronaldo inače nije proslavio pogodak kojeg je zabio na večerašnjem ogledu.

''U Manchester sam došao kao dječak i tamo sam proveo šest predivnih godina. Nisam mogao slaviti pogodak tom klubu zbog respekta kojeg imam prema Manchesteru i prema divnim ljudima koje sam tamo upoznao i s kojima sam dugo dijelio sve'', rekao je Cristiano Ronaldo. (TS / VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider