Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Volim ga'

Mourinho otkrio kako je doveo Drogbu: Svi moraju biti kao on!

Portugalski strateg Jose Mourinho vratio se u Chelsea kojeg će pokušati odvesti na tron Premierlige, gdje ga je već i odveo dva puta u prvom mandatu (2005. i 2006. godine)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tamo su ga ovog ljeta čekali Frank Lampard i John Terry, dvojica nogometaša koja su mu bila produljena ruka i u prvom mandatu, ali ga nije dočekao Didier Drogba, Mourinhov omiljeni nogometaša nekada u Chelseajevoj svlačionici.

''Roman Abramovič me u čudu gledao kada sam mu govorio kako moramo kupiti Drogbu iz Marseillea. Tada se nije mnogo znalo o njemu'', prisjetio se Mourinho Bjelokoščanina koji trenutačno nosi dres istanbulskog Galasatarayja.

''Drogba je bio fantastičan profesionalac dok sam radio s njim. Bio je pravi primjer svakome, a ujedno je poštovao sve oko sebe. One iz struke, suigrače, suparnika i navijače. Tražit ću od mladih igrača Chelseaja da budu kao i on. Drogba stvarno može biti primjer svakom mladom nogometašu kako se treba ponašati. Volim ga, on je stvarno poseban igrač u povijesti ovog kluba'', rekao je Mourinho o Drogbi koji je ukupno postigao 157 pogodaka u 341 nastupu za Chelsea.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider