Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiva koincidencija

Mourinho postavio novi rekord: Potukao Fergusona i Wengera

Jose Mourinho, menadžer nogometaša Chelseaja, trebao je samo 142 utakmice u Premierligi za ostvarivanje jubileja, 100. ligaške pobjede na klupi momčadi sa Stamford Bridgea. Dakako, u dva različita mandata…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho je 100. prvenstvenu pobjedu kao menadžer Chelseaja proslavio u nedjeljnom derbiju na Stamford Bridgeu protiv Manchester Uniteda 3-1. Zanimljivo, portugalski stručnjak je i prvu pobjedu u Premierligi kao menadžer Chelseaja uknjižio protiv ''crvenih vragova'' na Chelseajevom stadionu.

Chelsea razbio Manchester United: Hat-trick Samuela Eto'oa

Drugi na toj ljestvici je Sir Alex Ferguson, koji je do 100. pobjede u prvenstvu kao menadžer Manchester Uniteda stigao u svojoj 162. utakmici na klupi.

Arsene Wenger, menadžer Arsenala, do spomenutog jubileja je stigao u 179. utakmici kao šef struke ''topnika'', dok su Rafaelu Benitezu trebale dvije utakmice više za 100. pobjedu na klupi Liverpoola.

Kenny Dalglish je za 100. pobjedu trebao 197 utakmica, Gerard Houllier točno 200 ogleda, Kevin Keegan 209, David O'Leary 212, a David Moyes, dugogodišnji menadžer Evertona, koji od ove sezone vodi Manchester United, 248 utakmica… (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider