Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pastore kao Maradona

Mourinho na rubu ispadanja: PSG na argentinski pogon do velike prednosti!

PSG je zasluženo svladao Chelsea u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka...

Na Parku prinčeva PSG je slavio s 3:1. Domaćin je poveo golom Ezequiela Lavezzija u trećoj minuti, praktički u istim trenucima kada je u Madridu Real poveo protiv Borussije. Argentinac je zabio lijepim udarcem ljevicom u rašlje. Golu je prethodilo PSG-ovo ubacivanje s lijeve strane i neuspješno očišćena lopta glavom od strane Johna Terryja.

Šok u Parizu: Sjajnu pobjedu pokvarila teška ozljeda Zlatana Ibrahimovića!

Ronaldo dostigao Messija na asistenciju Modrića, pa šepajući izašao van!

Chelsea je izjednačio iz jedanaesterca preko Edena Hazarda. Penal je prethodno skrivio Thiago Silva na Oscaru, a Hazard je pri izvođenju najstrože kazne izabrao suprotan kut od vratara Salvatorea Sirigua. Za 2-1 vodstvo PSG-a zaslužan je Chelseajev stoper David Luiz koji je poslao loptu u vlastitu mrežu nakon opasnog centaršuta u peterac.

I kada se činilo da će susret završiti 2-1 pobjedom PSG-a pariški je klub preko Javiera Pastorea u trećoj minuti sudačke nadoknade uspio stići i do trećeg gola. Zabio je Pastore iz sjajne solo-akcije iskosa s desne strane kaznenog prostora prizemnim udarcem u bliži kut Petra Čecha.

Golove s utakmice PSG - Chelsea pogledajte OVDJE! (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider